Suomen kovin heavy- ja hard rock-musiikkiin keskittyvä leiri, joka järjestetään kesällä Kivitipussa!

Leirin vakiopettajina toimivat Timo Kotipelto (laulu), Matias Kupiainen ja Kristian Wahlström (kitara) Jonas Kuhlberg (basso) ja Kai Hahto (rummut).

Leiripäivät: 1.-5.7.2019 [HUOM: ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ALKAA HUHTIKUUSSA 2019!]

Osallistumismaksu: 460€ (sis. majoitus ja ruokailu Kivitipussa) ja ilman majoitusta 300€ (sis. aamiaisen ja lounaan Kivitipussa).

 

HUOM! Earlybird-hinta majoittujille huhtikuun loppuun saakka 400€!

 

Leirillä on sekä ryhmä- että henkilökohtaista opetusta, joka ajoittuu pääsääntöisesti klo 9.30-17 väliselle ajalle. Iltaisin ohjelmassa voi olla esim. luentoja, yhteisharjoituksia tai muuta yhteisohjelmaa.

Leirimaksu sisältää opetuksen, ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala) sekä majoituksen (majoittujat).

Leirille tulee ottaa mukaan henkilökohtaiset soittimet, ja kitara- ja basso-oppilaiden osalta myös pienet vahvistinlaitteet. Mukaan myös muistiinpanovälineet!

Leirin alaikäraja on 14 vuotta.

Lähetä ennakkoilmoittautumisen mukana leiriläisen nimi ja syntymäaika, osoite ja sähköpostiosoite, puhelinnumero, instrumentti ja kuinka kauan olet soittanut. Jos et ole aiemmin ollut Lappajärven Rockleirillä, lähetäthän ennakkoilmoittautumisen mukana myös linkin nettiin lataamaasi YouTube-videoon, jotta saamme nähdä taitotasosi.]

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset: Lappajärven kunta vapaa-aikasihteeri Anssi Kuusela, anssi.kuusela@lappajarvi.fi

Crater Rock, Lappajärvi
July 1-5, 2019

[PLEASE NOTE: PRE-ENROLMENT WILL BEGIN IN MARCH 2018!]

Crater Rock is an annual heavy metal/rock camp held in Lappajärvi, Finland. The camp takes place in the Kivitippu, Lappajärvi.

Crater Rock teachers are

Matias Kupiainen and Kristian Wahlström (guitar)
Jonas Kuhlberg (bass)
Timo Kotipelto (vocals)
Kai Hahto (drums)

Approximately 25-30 students at Crater Rock are taught in groups as well as individually. Teaching hours are from 9.30 am to 5 pm. Additional lectures, joined rehearsals and other activities may take place in the evenings.

The camp fee is 460€.

The fee includes tuition, accommodation and meals (light breakfast, lunch, dinner and evening snack). The fee is payable in full once your pre-enrolment to Crater Rock has been approved by the organizers. You will receive a confirmation via e-mail after your pre-enrolment has been successfully evaluated.

 

You must bring your own instruments.

For pre-enrolment and additional information: tel. 00358-44-3699 440

Please send a sample of your skills when pre-enrolling. Upload a video on YouTube and send us a link!

Crater Rock on vuosina 2016-2017 osa Lappajärven kunnan hallinnoimaa Hard Rock Crater Lake-hanketta.

Hanketta hallinnoi Lappajärven kunta. Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt hankkeelle rahoitusta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Hankkeen Leader-ryhmänä toimii Aisapari ry. Hankkeen toteustusaika on 11.1.2016-31.7.2017.